BALTIC COUNCIL - Cesar Ritz Hospitality College

Cesar Ritz Hospitality College

Asukoht

Le Bouveret, Lucerne и Brig

Koolist
César Ritz Collegesi ülikoolilinnakud asuvad kolmes Šveitsi linnas - Le Bouveret (riigi prantsusekeelne osa), Lucerne ja Brig (saksakeelne osa). César Ritz asutati üle 30 aasta tagasi ja tal on oivaline maine tööandjate seas külalismajanduse, hotellijuhtimise ja kulinaarkunstide valdkonnas.
César Ritz Collegesi õppekavad on välja töötatud kuulsa César Ritzi - "hotellipidajate kuninga ja kuningate hotellipidaja" - filosoofia alusel. César Ritz Colleges pakuvad haridust mitte ainult külalismajanduse ja turismi valdkonnas: kolledžite osa on Culinary Arts Academy Switzerland, mis on spetsialiseerunud tippspetsialistide ettevalmistusele kulinaarkunstide valdkonnas.
Bakalaureuse- ja magistriõppekavade lõpetajad saavad topeltdiplomi - Šveitsi ja Suurbritannia oma (koostöös University of Derby´ga) või Šveitsi ja USA oma (ainult bakalauruse õppekava International Business Hotel and Tourism Management lõpetajad; koostöös Washington State University´ga).
César Ritz Collegesites toimuvad pidevalt mitmesugused spordi- ja kultuuriüritused, üliõpilased sõidavad mägedesse, suusatavad ja sõidavad lumelauaga, külastavad kohalikke vaatamisväärsusi. Kokku õpivad Swiss Education Groupi koolides 114 riigi noored, mis võimaldab üliõpilastel tutvuda eri rahvaste kultuuri ja tavadega.
 

Õppekavad ja tasustatud praktika

Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management (3 aastat):

1. kursus

- 2 õppeperioodi (2 * 11 nädalat)
- Tasustatud praktika Šveitsis või teistes riikides (4-6 kuud)

2. kursus
- 3 õppeperioodi (3 * 11 nädalat)
- Tasustatud praktika Šveitsis või teistes riikides (4-6 kuud)


Video

3. kursus
- 3 õppeperioodi (3 x 11 nädalat)

Magistriõpe:  Master of Arts in International Business in Hotel and Tourism Management (1 aasta):
- 3 õppeperioodi (3 * 11 nädalat)
- Tasustatud praktika Šveitsis või teistes riikides (4-6 kuud)
 
Magistriõpe:  Master of Science in International Hospitality Management (1 aasta):
- 3 õppeperioodi (3 * 11 nädalat)
- Tasustatud praktika Šveitsis või teistes riikides (4-6 kuud)

Bachelor of International Business in Culinary Arts (3 aastat)

1.    kursus
- 3 õppeperioodi (3 * 11 nädalat)
- Tasustatud praktika Šveitsis või teistes riikides (4-6 kuud)

2. kursus
- 2 õppeperioodi (2 * 11 nädalat)
- Tasustatud praktika Šveitsis või teistes riikides (4-6 kuud)

3. kursus
- 2 õppeperioodi (2 x 11 nädalat)

Rakendusõpe: Specialisation in Swiss Pastry and Chocolate Arts (1 aasta)
- 2 õppeperioodi (2 * 11 nädalat)
- Tasustatud praktika Šveitsis või teistes riikides (4-6 kuud)

Järelprogramm: Culinary Arts (1 aasta)
- 2 õppeperioodi (2 * 11 nädalat)
- Tasustatud praktika Šveitsis või teistes riikides (4-6 kuud)

Magistriõpe:  Master of International Business in Culinary Management (1 aasta):
- 2 õppeperioodi (2 * 11 nädalat)
- Tasustatud praktika Šveitsis või teistes riikides (4-6 kuud)

Swiss Education Group toetab oma õpilasi tasustatava praktika leidmisel. Enamik õpilasi on praktikal Šveitsi juhtivates hotellides, restoranides ja puhkekeskustes, lisaks on võimalus saada töökogemusi ka teistes Euroopa riikides, USA-s ja Aasias.
 
Majutus ja toitlustamine
Majutus ja toitlustamine on hinna sees. Üliõpilased elavad kahekohalistes tubades, endistes hotellides. Nüüd on nendes hoonetes õppeauditooriumid ja ühiselamud. Hinna sees on majutus kahekohalises toas (Double Standard). Lisatasu eest on võimalik ka majutus ühekohalises toas või Deluxe`is (Single or Double).
Toitlustamine toimub ülikooli hoones; esmaspäevast – reedeni – täispansion (kolmekordne toitlustamine), nädalavahetusel – hiline hommikusöök (brunch) ja õhtusöök.
Üliõpilaslinnak Brig linnas erineb teistest üliõpislinnakutest, sest seal õpivad ainult vanemate kursuste, järelprogrammi ja magistriprogrammi üliõpilased.
Single Delux, lisatasu eest on võimalik broneerida Single Superior Deluxe`i. Üliõpilased võivad kasutada kööki, kus nad saavad arendada kokanduse oskusi. Lõuna- ja õhtusöök on hinna sees (ainult argipäevadel).

Sisseastumisnõuded
Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management, Bachelor of International Business in Culinary arts ja Specialisation in Swiss Pastry and Chocolate Arts :
- Keskhariduse tunnistus;
- Inglise keele tase: TOEFL 500, IELTS 5.0 või OOPT (Oxford Online Placement Test) 50+;
- Мiinimumvanus: 17 aastat (praktika tegemiseks 18 aastat)

Järelprogamm Culinary Arts
- omandatud bakalaureusekraad  või töökogemus (3 aastat) juhtival ametikohal;
- Inglise keele tase: TOEFL 500, IELTS 5.0 või OOPT (Oxford Online Placement Test) 50+;
- vanus – soovitavalt 21 aastat vana.

Master of Arts in International Business in Hotel and Tourism Management ja Master of Science in International Hospitality Management:
 - Swiss Education Group`i järelprogrammi diplom hotellinduses või ärijuhtimises (töökogemus/praktika periood minimum 6 kuud);
- Inglise keele tase: TOEFL 550, IELTS 5.5 või IELTS 6.0;

Master of International Business in Culinary Management:
 - Culinary Arts bakalaureusekraad  (töökogemus/praktika periood minimum 6 kuud);
- Inglise keele tase: TOEFL 550, IELTS 5.5 või OOPT (Oxford Online Placement Test) 60+;

Maksumused on siin.

Pakub teile huvi

Kõik koolid
Üles